Ga naar de inhoud

Waar is onze burgemeester?

Deventer zucht onder de corona ellende, de ondernemers gaan langzaam ten onder. Waar is de man die een statement maakt waarmee hij de Deventenaar daadwerkelijk een hart onder de riem steekt? Terwijl veel burgemeesters in het land zich meermalen laten zien en horen, blijft het in ons geliefde Deventer akelig stil.

Hetzelfde is te zeggen van onze wethouders, terwijl er toch voldoende onderwerpen zijn waar we ze zouden moeten zien en horen. Denk aan de bomen soap, de verkeersproblemen ed.

De enige die bijna dagelijks van zich laat horen is een vertegenwoordiger, die namens de gemeente de mensen toespreekt. Het lijkt er veel op dat deze man de beslissingen neemt die we graag van de echte bestuurders willen horen. Dit probleem heeft zich al eerder voorgedaan en er werd verbetering beloofd.

Door wie wordt de gemeenteraad geleid? Hier wordt dus duidelijk politieke en vastberaden leiding gemist. Deventer heeft behoefte aan een sterke leider die de raad en wethouders bij de hand neemt.

DeventerNU vraagt zich af hoeveel druk onze burgervader al heeft uitgeoefend op het Haagse bolwerk. Hij zou een voorbeeld kunnen nemen aan de commissaris van de Koning, die opstaat voor zijn provincie.

1 reactie op “Waar is onze burgemeester?”

  1. Je hoort of ziet niets van de burgermeester en de wethouders.
    Lijkt wel of zij zich bewust verstoppen, om eventuele vragen uit de weg te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *