Ga naar de inhoud

Deventernu loopt weg uit debat

  • door

Een debat is een belangrijk moment om met elkaar te spreken over onderwerpen. Nu was het onderwerp de cultuurvisie. Wij als DeventerNu vinden het belangrijk om van ons te laten horen. Maar toch hebben we ervoor gekozen om samen met de gehele oppositie uit dit debat te vertrekken.

Waarom zult u zich natuurlijk afvragen. Wij zijn van mening dat politiek bestaan uit het luisteren naar elkaar en samen beslissingen nemen. Uiteraard komt het dan neer op de meerderheid van de stemmen. Helaas is in Deventer de coalitie zo groot dat zij de besluiten nemen en de bezwaren van de oppositie aan de kant schuiven.

Met het cultuur debat was de maat vol. Het is een belangrijk onderwerp waarin geen geheimhouding hoort. Open en transparant zou de discussie gevoerd moeten worden. Omdat hier wederom geen gehoor aan gegeven is hebben we besloten dat we er dan ook geen deel vanuit willen maken. Een duidelijk signaal dat we de situatie niet accepteren. Een signaal wat voor veel ophef zorgt, maar soms is ophef het enige wat helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *