Meteen naar de inhoud

Alex Gebhardt stopt als raadslid en fractievoorzitter Deventernu

  • door

Met veel passie en enthousiasme heeft Alex Gebhardt zich sinds 2014 in gezet voor DeventerNu. Zowel hijzelf als zijn partijgenoten vinden het erg jammer dat Alex zich op dit moment genoodzaakt ziet terug te treden. Er zijn een aantal redenen die hem dwingen deze beslissing op dit moment te nemen.

“Het overlijden van een collega kortgeleden, heeft er behoorlijk ingehakt. Het heeft me duidelijk gemaakt dat het allemaal dichterbij is dan je verwacht. Zelf hoor ik ook tot de risico groep, leeftijd en fysieke gesteldheid, hetgeen een grote druk voor mijn thuisfront vormt. Het veroorzaakt spanningen die er niet zouden moeten zijn” ‘Ik neem mijn rol als raadslid en fractievoorzitter erg serieus en heb op dit moment het idee dat ik me hiervoor niet goed kan inzetten. Met pijn in mijn hart heb ik het besluit genomen om terug te treden”, aldus Alex Gebhardt

Voor onze partij is dit een groot verlies, maar we snappen deze keuze en staan volledig achter zijn beslissing. Binnen de partij brengt dit wat veranderingen met zich mee. We zijn een kleine partij, maar niet minder gemotiveerd. DeventerNu is vastberaden zich te blijven inzetten voor Deventer, de Deventenaren en Deventer ondernemers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *